...there's always something to share... i'm sharing the stories of my journey in life... for myself to remember, to appreciate and to miss in the future...

Nasi Lemak Kopi Susu...

Drama di pagi ahad yang indah... Lokasi bertempat di Herluf Trolles Gade 23, ST. TV


Nasi Lemak sebungkus singgit...

Kopi susu secawan singgit...

So total semua dua hengget je bang...


Ehh tapi abang makan bukan sebungkus tapi berbungkus2 kan... Owhhh saya salah kira la bang! Sori sori...

Tap tup tap tup tap tup (bunyi calculator)

Okeh total semua skali doblas hengget stengah... TUNAI! Anak abang punya saya kita half price je tuh... Hehehehehe.... *saya tau saya ni baik!* hiks!

Ehh silap kira lagi lah bang... Saya lupa plak... Tu harga kalau kat mesia... Kita kat denmark bang... So kena follow harga denmark la yeak...


Alahai bang... Takkan lapanploh kroner pon nak mintak discount kot... Standard la tu harga kat sini... Daun pisang dah mahal okeh! Especially kat DENMARK ni ha! Belum termasuk harga kopi yang di seludup khas dari Kluang tu... Good taste comes with high price bang! Ngeh ngeh ngeh...

Haaa tulah bang... Sape suruh abang request nasi lemak bungkus daun pisang dengan kopi susu... Lenkali kalau dah dok obersi pandai2 la bawak diri yea bang... Makan jer cereal and toast...

Ker abang dah rindu pada kampung halaman bang? Kahkahkah...

Btw, sedap tak nasi lemak tu? Sedap kan bang... Kalau tak sedap takkan laaa berbungkus2 abang langsaikan yea dak? Kehkehkeh...

~ drama nasi lemak bungkus terpaksa di cut short sebab production tak cukup bajet!

- adie-apai's on mobile

2 *amigos*:



Ein Auzai'y said...

mesti rindu kan...salam perkenalan dari ampang, malaysia..kembali ke blog....

*adie* said...

hai Ein! salam kenal juga! thanks fro dropping by!

Related Posts with Thumbnails