...there's always something to share... i'm sharing the stories of my journey in life... for myself to remember, to appreciate and to miss in the future...

Aiman is 7!




What?! Aiman is now seven?! Wow! Time flies so fast i guess! Dah 7 tahun rupanya anak bujang aku tu... Tapi rasa macam aku ni muda remaja jek lagi... Cemana anak dah besar panjang ni? Hahahaha.... Mak dia ni giler over kan!

But seriously masa berlalu terrrrrrrrlalu pantas... Diam tak diam dah 7 tahun dah usia anak bujang pengarang jantung pisang aku tu... When he was a small litlle boy aku selalu dok cakap kat dia;

Aiman, cepatla besar... Cepatlah jadik big boy...

But now, he is already a BIG BOY! Hensem plak tuh! Hehehehe.... Sape lagi nak puji aiman tinggi melambung sampai ke langit kalau bukan mak dia yeak! Hiks!

Lets hear what he wants to say on his birthday... Aiman's birthday speech... ;-)

YouTube Video

Bravo aiman! We're SO proud of you... Always! Doa mommy dan daddy untuk aiman yang disayangi, dikasihi dan dicintai sepenuh jiwa raga semoga...

~ besarmu menjadi kebanggaan kami...

~ Akhlakmu sentiasa terpuji...

~ peribadimu disanjung tinggi...

~ imanmu kebal di hati...

~ ketinggian ilmu menjadi perisai diri...

Hanya doa yang terbaik untukmu anakku, Adie Aiman Nazrin Bin Noor Nazri... Ya Allah, perkenankan doa kami yang tulus ini... AMIN...

~ HAPPY BIRTHDAY AIMAN! ~




- adie-apai's on mobile

3 *amigos*:



aramis2177 said...

happy 7th birthday aiman! Aunty doakan semoga aiman jd anak yg soleh, kebanggaan mommy daddy and berjaya dunia akhirat! amin!!!

chiko said...

happy 7th bird-day aiman!!

aDie dALi said...

happy bday Aiman!!!!!!!

Related Posts with Thumbnails