...there's always something to share... i'm sharing the stories of my journey in life... for myself to remember, to appreciate and to miss in the future...

Tegak nyer!


Hahahaha... Ni la padahnya kalau setiap kali nak amek gambo tak reti diam, sekali kena DERA dek mak dia... dedua kena paksa diri atas meja, haaaa amek kau! Tegak terpacak macam tiang dedua budak kecik nih!

Ni ekceli gambo aku snapped just before we left the house to attend a birthday party at Hellerup... Saje jer nak amek gambo bebudak ni time dorang comel2... Asyik amek gambo dorang time comot je kan... Skali skala nak gak tempek gambo lelawo!

To daddy dearie, bila nak kol? Adik and aiman (& me!) tetiap ari tunggu daddy nak kol.... Sedey tau kalau daddy tak kol!

2 *amigos*:



aDie dALi said...

:P hikhik

dieorg nyanyi lagu kebangsaan kot sis?

good2!

chiko said...

hehehe.. sangat kiut miut! tp kalo ko ngan mrNAz wat camtu, haros aku kutuk beb.

Related Posts with Thumbnails