...there's always something to share... i'm sharing the stories of my journey in life... for myself to remember, to appreciate and to miss in the future...

Ishh daddy nih!!


Chaittt ada ke patut dia menurut kata anak daranya nak tido sekatil dengan we all?!

Tak patut!! Tak patut!! Tak patut!!

Bersusah payah aku bersabar selama seminggu yang lepas semata2 nak pisahkan cek mek molek tu dari tido dgn we all... Tetiba malam ni aku tengok molek jer dia baring sebelah daddy nyer atas katil aku di bilik aku!! Ehh sah2 katil aku dlm bilik aku kan! Hiks!!

Huh! Cakap pasal bilik! Punyalah bersemangat aku mengDECORATE bilik si comel tu... Siap beli cadar baru... Gantung langsir baru... Pasang lampu flowery2 lagik kat tingkap bilik dia... Yang dlm gambo kat atas tu pintu bilik Mem Kecik tu laa... Giler semangat tau mak dia ni dalam usaha mengCONVINCEkan alyssa to settle in her own bedroom... Semangat MENTERA semerah padi nih!!

Tu yang hangen jer bila tengok daddynyer bukan main give in lagi dengan kerenah Mem Kecik dia tuh! Ada ke patut dia layankan aje budak tu tanak tido dalam bilik dia sendiri! Malas nak melayan drama swasta la tu agaknya! Biasalah Mem Kecik tu kan drama queen... Tetiap malam nak tido kompem satu episod drama dia buat! Memang ratu airmata!

Tapi, takleh lawan mak dia RATU SINGA! Wakakakaka.... Sekali aku AUMmMmmM... Semua gerun! Hiks!!

4 *amigos*:



aDie dALi said...

then princess tido mane lastly? :)

shaz said...

Salam,
Baru tersesat ke blog ni from Muna's FP, really enjoyed reading your blog entries, and looking forward to visit you again..:)

*adie* said...

salam shaz!

welkam... welkam... tenkiu sebab sudi baca blog saya yang suka merapu ni... and do come again! *wink wink*

*adie* said...

adikku adie dali:

of cos akhirnya dia berjaya ditidurkan di biliknya itu... kata kuasa VETO di tangan Mem Beso kan... hehehe...

Related Posts with Thumbnails