...there's always something to share... i'm sharing the stories of my journey in life... for myself to remember, to appreciate and to miss in the future...

Baby BenzKU sayang...


Dalam pada sakit terpaksa mengGAGAHkan diri bawak Baby Benz pegi inspection.... Dahtu... Tuan Beso tak MAMPU mencutikan dirinya setelah 2 hari bercuti terkejut last week... Alaaa masa dia cuti2 CPH 'menyambut' PM Mesia dtg cph tu laaa...

Patutnya Baby Benz ni dah lama kena pi anto buat inspection tapi sebab masa yang selalu tidak mengizinkan, last minute aku jugaklah yang kena pi anto...

Tapi takpe... Keranamu Baby BenzKU, aku sanggup berkorban... Walaupun badanku tengah tak sihat, tapi demimu sanggup kutahankan jua...

Lepas ni tak taulah apa nasib Baby Benz ni... Tuan Beso telah memberitahu tentang hasratnya utk menjual Baby Benz! Owhhhh tidakkkk!!! Nehi nehi nehi!!!

Baby Benz ni telah banyak berjasa kepada kami... Bukan jer kami tapi pada mereka2 juga.... Banyak beno jasa dia... Ke sana sini aku bawak dia... Walaupun ada ketikanya aku pernah SAKIT JIWA dengan Baby Benz ni, tapi jasanya tetap ku kenang sampai bebila...

Kalau panjang jodoh kita, insyaAllah kau akan tetap kubelai wahai Baby BenzKU sayang... Andai kata jodoh kita tidak panjang, semoga kau akan BAHAGIA di samping tuan barumu dan doakan aku juga GUMBIRA dengan penggantimu kelak...

Huhuhu sedey sedey sedey.... hatiku sangatlah sebak walaupun belum PASTI lagi kesudahan CINTA kita ini....

0 *amigos*:



Related Posts with Thumbnails