...there's always something to share... i'm sharing the stories of my journey in life... for myself to remember, to appreciate and to miss in the future...

Hepi wiken!

The time now is 11.33 pm.... Wahhhhh tetiba keluar entry memalam buta! Apakah maksudnya tu?!

That means.... My jetlag is OVER! Perghhhh catat rekod tau kali ni merupakan jetlag terpanjang dalam sejarah hidup! Seminggu wokeh!

Selalunya paling lama 3-4 ari dah ok... Tapi agaknya dengan keadaan cuaca yang amatlah tidak memberangsangkan ni, bertambah2 melampau jadiknya jetlag aku!

But am glad that i've gone thru that critical period already... Now dah NORMAL.... Kembali menjadi burung antooo!! Tido lewat2... Bangun pun lewat gak ker?! *nehi nehi nehi*

Actually mood aku tengah BEST ni... Kalau ikutkan tadi bohsan jer muka memasing (me n kiddos) mengenangkan wiken ni sah2 tak meriah tanpa daddy... Tapi, ada pulak yang sudi menggeletek HATI aku malam ni... Tu yang hepi semacam siap boleh updet blog lagi memalam buta ni!

Aku baru lepas chit chat thru YM dengan adikku MASITA yang dok tercampak kat oslo nun! Sian ko dek.... Tercampak kat sana yea... Hehehehe.....

We all punya merapu dari satu bab ke satu bab..... Giler merepek meraban la kan.... Tapi seronok giler dapat berchatting camni... Dah lama aku tak berYM2 ni tau... Maklumlah, superbizi MOM la katakan!

Tenkiu so mushi2 yea dek... Nasib baik la kita stop... Idok kalu sah2 la ko kena jeling dengan si IS tu.... Dah chatting lupa anak and laki! Akak ni lain laaa kan.... Sedang merana ditinggalkan suami yang keluar mencari sesuap nasi untuk anak bini... So, setiap perhatian yang akak dpt akan digunakan dengan sebaik2nya! Ko jugak yang jadik mangsa melayan akak mengarut membebel ntah apa2 kan...

So, i hope that your wiken will be great! Ajak IS pi kuar sopang2 abiskan duit sikit la esok... Jangan dok kat rumah jer... Nanti kang tak pepasal jadik bulat sebab dok ngunyah manjang! Time2 sejuk ni manjang lapo yea dak! Heheheh....



1 *amigos*:



KIRIS said...

haha..akak..mmg best sembang semalam.. letih gelak sendiri tau..neway, mlm tu mimpi jd ala2 Rosmah tak??wakakaka....

Related Posts with Thumbnails